Cookies

HuisartsenHulp maakt gebruik van cookies om u een betere website te kunnen bieden.

Instellingen

HuisartsenHulp

Waar kunnen wij je mee helpen?

Inval en werving voor huisartsen

HuisartsenHulp is gespecialiseerd in het oplossen van alle personele vraagstukken die spelen in de eerstelijns huisartsenzorg (bij huisartspraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten). Wij maken daarbij gebruik van een groot landelijk netwerk van waarnemend huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen, gediplomeerde doktersassistenten, basisartsen en geneeskundestudenten. Onze focus ligt op de tijdelijke vervanging op de zeer korte termijn. We vinden meestal al binnen enkele uren een oplossing, zelfs bij spoedaanvragen, ‘s avonds of in het weekend. Daarnaast bemiddelen wij ook in vacatures voor vast personeel.

“Wij zijn dé intermediair tussen huisartsen en waarnemend huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen, doktersassistenten, basisartsen en geneeskundestudenten.”

Uw aanvraag is vrijblijvend, ‘geen oplossing, geen kosten’

HuisartsenHulp biedt inval en werving voor korte en lange perioden tegen aantrekkelijke tarieven. Hiervoor hanteren wij altijd het principe: ‘geen oplossing, geen kosten’. Dit betekent dat aan uw aanvraag nooit kosten zijn verbonden. De aanvraag is geheel vrijblijvend tot het moment dat de invaller aan het werk gaat. Ook als de invalperiode korter is dan eerder overeengekomen, betaalt u bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de invaller.

24/7 telefonisch bereikbaar

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken. Dus óók ‘s avonds en in het weekend. Omdat wij snel kunnen schakelen weten we vaak al binnen enkele uren of er voor u een geschikte kandidaat beschikbaar is.

“Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en vinden vaak binnen 24 uur vervangend personeel.”

HuisartsenHulp helpt, zoekt en bemiddelt

Bij HuisartsenHulp richten we ons op huisartsen en werkzoekenden in de eerstelijns huisartsenzorg. Met als doel huisartsen zoveel mogelijk te ontlasten van niet-medische werkzaamheden, waardoor zij zich meer kunnen focussen op hun praktijk. We bemiddelen specifiek voor personeel bij huisartsenpraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten.Bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel? Wij helpen u graag verder.

Start direct vrijblijvend uw aanvraag
HuisartsenHulp helpt, zoekt en bemiddelt
Vind een baan als waarnemer, POH-S, triagist of doktersassistent

Vind een baan als waarnemer, POH-S, triagist of doktersassistent

HuisartsenHulp biedt tijdelijk en vast werk binnen de eerstelijns zorg (huisartspraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten). Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt! Ook als je maar voor één dag beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of je reageert op onze vacatures. Zelfs als je nog studeert dan kan je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel studenten geneeskunde als voor assistenten & POH in opleiding.Er is veel werk op korte termijn beschikbaar, voor zowel losse opdrachten als opdrachten voor een langere periode. En omdat wij actief zijn in heel Nederland komen er dagelijks meer opdrachten bij.

Snel reageren op werk via onze website & app

Via onze website en onze app kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Screenshots mobiele app

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door
Schrijf je direct vrijblijvend in

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkgevers

  • Aanvragen van personeel is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.
  • Aantrekkelijke tarieven.
  • Beschikt over een groot, landelijk netwerk van kandidaten.
  • Persoonlijke service en contact.

Voor werkzoekenden

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.
De voordelen van HuisartsenHulp