Een kijkje in de praktijk van…

Praktijk Reinds en Hogewind

Karen Reinds is al bijna 25 jaar huisarts. Door een aantal zieke collega’s bij de praktijk, wordt er nu gebruik gemaakt van inval doktersassistenten van HuisartsenHulp. Volgens Karen zitten daar gelukkig hele goede tussen!

De goede (telefonische) bereikbaarheid en het uitgebreide klantenbestand bij HuisartsenHulp wordt door de praktijk Reinds en Hogewind als enorm prettig ervaren.

Waarom ik huisarts ben geworden? Mijn droom was altijd om arts te worden, het iets kunnen betekenen voor mensen vind ik fijn. Het hebben van empathie en het meevoelen met patiënten levert je zoveel op en dat is mooi om te zien.

Karen geeft mee als tip aan een startende/ waarnemende huisarts dat het belangrijk is om rond te kijken in verschillende praktijken. Je kunt op zoveel verschillende manieren je praktijk voeren. Het werkt het fijnst als je een praktijk vindt die bij je past!

HuisartsenHulp @ Sendi

Maak kennis met Sendi, het platform voor het delen en opvragen van informatie. Met Sendi beschikt u over een effectief communicatiemiddel voor iedereen, terwijl u

Bekijk hier