Vind doktersassistenten

Wanneer uw doktersassistent (tijdelijk) uitvalt, dan kunt u bij ons terecht voor passende vervanging. Ook als u op zoek bent naar een vaste doktersassistente voor uw praktijk kunnen wij u helpen met de werving en selectie. Na uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek en luisteren daarbij vooral naar uw wensen en behoeften.

Wij zijn dagelijks bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend, en vinden meestal al binnen 24 uur een geschikte kandidaat.

Gediplomeerde doktersassistentes en doktersassistentes in opleiding.

Wij hebben een landelijk bestand van gediplomeerde doktersassistenten en doktersassistenten in opleiding die op zoek zijn naar extra werk. Dit kunnen bijvoorbeeld assistenten zijn die al aan het werk zijn bij een praktijk en op hun vrije dagen graag andere praktijken helpen of doktersassistenten die net klaar zijn met hun opleiding en op zoek zijn naar invalwerk om meer ervaring op te doen. Wij zijn continu op zoek naar doktersassistenten die invalwerk willen doen en de kans is groot dat we voor uw invalopdracht een assistent kunnen vinden.

Goede ervaringen met geneeskundestudenten en basisartsen

Naast gediplomeerde doktersassistenten werkt HuisartsenHulp veel met geneeskundestudenten en basisartsen. Wij hebben zeer goede ervaringen met de inzet van geneeskundestudenten. Ze leren snel, zijn enthousiast, leergierig en zeer betrouwbaar. Daarnaast is de inzet van geneeskundestudenten goedkoper dan gediplomeerde doktersassistenten. Wij zetten daarnaast regelmatig ouderejaars geneeskundestudenten en basisartsen in als junior triagist bij huisartsenposten.

We beschikken over een landelijke pool van enthousiaste geneeskundestudenten. Wij bieden geneeskundestudenten een korte cursus ‘Triage in de Dagpraktijk’ aan waarbij zij de basis van de NHG triage wordt bijgebracht en bieden iedereen die via ons aan de slag gaat onze zelf ontwikkelde E-learning ‘Passende zorg’ aan, waarbij de communicatie met de patiënt verder wordt verbeterd.

Kandidaten die nog geen of minder ervaring hebben kunnen op onze kosten worden ingewerkt bij u in de praktijk. Tot slot ontvangen zij van ons een informatie syllabus over het werken als doktersassistent en het HIS waar uw praktijk mee werkt. Ervaring leert dat het inwerken vaak slechts één dagdeel in beslag neemt. Mocht het inwerken toch langer nodig zijn, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Tarieven

De tarieven voor een inval doktersassistent variëren tussen de €25,- & €45,- per uur (excl. 21% btw en reiskosten), afhankelijk van de ervaring van onze kandidaat. U betaalt geen andere kosten dan het afgesproken uurtarief. In het geval wij een geschikte vaste medewerker voor uw praktijk vinden vragen wij dat deze minimaal 1040 uur op uitzendbasis voor uw praktijk werkt. Indien u na deze 1040 uur de doktersassistent een dienstverband wil aanbieden vragen wij eenmalige overname fee van €1000,- (excl. 21% btw). Eventueel is een directe overname ook mogelijk. Neem contact op met ons voor een aanbod.

U kunt uw aanvraag direct via de website regelen of persoonlijk contact met ons opnemen. Ons team van vaste planners staat altijd voor u klaar.

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkgevers

> Aanvragen van personeel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

> 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

> Aantrekkelijke tarieven.

> Beschikt over een groot, landelijk netwerk van kandidaten.

> Persoonlijke service en contact.