Cookies

HuisartsenHulp maakt gebruik van cookies om u een betere website te kunnen bieden.

Instellingen

HuisartsenHulp

Waar kunnen wij je mee helpen?

Ik zoek werk
Ik zoek personeel
[public.about-us.image.brian][public.about-us.image.midas]

Over ons

HuisartsenHulp is een initiatief van Brian Hickey en Midas Buddemeijer. Twee enthousiaste ondernemers met meer dan 14 jaar ervaring in de eerstelijnszorg. In een klein team met professionals uit zowel de huisartsenzorg als de uitzendwereld zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken van Huisartspraktijken en Huisartsenposten.

Wij bieden dé oplossing voor huisartsen

HuisartsenHulp is opgericht in 2009 met als doel innovatieve en laagdrempelige oplossingen te bedenken voor praktische problemen waar huisartsen mee te maken krijgen. Onze missie is om huisartsen te ontlasten van niet-medische werkzaamheden, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Wij leveren tijdelijk en vast personeel

HuisartsenHulp focust zich op het werven en bemiddelen van (tijdelijk) personeel bij acute uitval. Wij vinden vaak al een geschikte kandidaat binnen 24 uur en zijn dagelijks, ook ’s avonds en in het weekend, telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een kandidaat van ons over te nemen voor een vast dienstverband. We streven ernaar om altijd een oplossing en een passende kandidaat te vinden.

Wilt u direct een vrijblijvende aanvraag doen of bent u op zoek naar werk? Lees meer over de mogelijkheden op de Ik zoek personeel pagina of Ik zoek werk pagina.