Vind praktijkmanagers

De afgelopen jaren hebben wij een toename gezien van het aantal praktijken en gezondheidscentra wat gebruikt maakt een parttime of fulltime praktijkmanager en willen wij praktijken ook faciliteren bij het vinden van een geschikte manager. Door ons grote netwerk van praktijkmanagers bij u in de regio kunnen wij u zowel helpen met het vinden van een tijdelijke manager voor een losse klus als een vaste praktijkmanager die uiteindelijk bij u in dienst komt. Het aanvragen van een praktijkmanager via onze website is gratis en vrijblijvend.

Achtergrond praktijkmanagers

Wij proberen altijd een passende match te maken tussen de zaken waarbij u ondersteuning zoekt en waar onze praktijkmanagers in gespecialiseerd zijn. U kunt bij uw aanvraag aangeven op welke vlakken van uw praktijkvoering u ondersteuning zou wensen. Onze praktijkmanagers werken zowel als ZZPer, op uitzendbasis of gedetacheerd via ons.

Goede ervaringen met praktijkmanagers

Veel huisartsen zijn al druk genoeg met de patiëntenzorg waardoor zij het te druk hebben om zelf ook nog hun praktijk te managen. Daarnaast worden huisartsen vanuit hun opleiding niet opgeleid in de verschillende management aspecten die komen kijken bij het runnen van een huisartspraktijk. Elke praktijk of gezondheidscentrum heeft weer andere behoeften wat betreft de werkzaamheden, het aantal uur en hoe lang een praktijkmanager uiteindelijk blijft, maar vrijwel elke praktijk is uiteindelijk blij als ze extra ondersteuning krijgen van een ‘professionele’ praktijkmanager. Op de korte termijn kost dit soms wat meer geld, maar onze ervaring is dat huisartsen dit geld al snel terugverdienen door de extra tijd die zij weer kunnen besteden aan hun patiënten en een meer gestroomlijnde organisatie.

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkgevers

> Aanvragen van personeel is geheel vrijblijvend en kosteloos.

> 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

> Aantrekkelijke tarieven.

> Beschikt over een groot, landelijk netwerk van kandidaten.

> Persoonlijke service en contact.