Werken als ANIOS bij een praktijk of post.

Door het toenemend tekort aan huisartsen komt de zorg bij praktijken onder steeds hogere druk te staan. Om deze druk te verlichten staan steeds meer praktijken en ook posten open voor een ANIOS ter ondersteuning in het leveren van passende zorg. Ben je een basisarts en heb je behoefte aan een uitdagende baan in een leerzame omgeving? Wij helpen je graag bij het zoeken naar een leuke praktijk.

Als ANIOS draai je een zelfstandig spreekuur voor de minder complexe patiënten vragen, op de praktijk is er altijd een gediplomeerd huisarts fysiek aanwezig waarmee je direct kunt overleggen. De ervaringen van basisartsen die wij aan een ANIOS functie binnen een huisartsenpraktijk hebben geholpen laat blijken dat deze functie een heel leerzame, uitdagende maar vooral ook leuke optie is. Met name voor basisartsen die nog twijfelen of ze huisarts willen worden of voor basisartsen die al zijn toegelaten tot de opleiding tot huisarts en hierbij een periode moeten overbruggen tot ze kunnen starten is dit dé ideale mogelijkheid om een goed beeld van het werk als huisarts te ontwikkelen.

Wij hebben op dit moment diverse vacatures voor 3,4 of 5 dagen in de week voor een periode van 3 tot 18 maanden. Ook is het via HuisartsenHulp mogelijk om het werken bij een praktijk te combineren met het werken op de post in de avonden en/of weekenden. Ook als je minder beschikbaar bent kun je via ons aan het werk als basisarts. Het minimum wat wij vragen is dat je dit werk voor 3 maanden beschikbaar bent voor zo’n 3 dagen in de week.

Heb je nog vragen of wil je zo snel mogelijk aan het werk? Mail dan naar nathalie@huisartsenhulp.nl of schrijf je direct vrijblijvend in via onderstaande button en plan een intake in.

Werken als doktersassistent of praktijkondersteuner (POH-S)

Ben je korter dan 3 maanden beschikbaar of lijkt de ANIOS functie je te uitdagend? Dan kan je via ons altijd tijdelijk aan de slag als doktersassistent of POH-S.

Onze ervaring is dat basisartsen relatief snel en makkelijk de werkzaamheden van doktersassistenten of praktijkondersteuners bij huisartspraktijken en gezondheidscentra kunnen leren. Dé ideale bijbaan voor wanneer je aan het solliciteren bent naar een AIOS of ANIOS functie. Het werken als assistent kan je goed ad-hoc doen bij verschillende praktijken terwijl je met het werken als POH-S start met je eigen spreekuren. Hiervoor vragen wij dan ook dat je iets langer beschikbaar bent.

Heb je nog geen of weinig ervaring? Dit is geen probleem. Je kunt op onze kosten door een collega-assistent worden ingewerkt bij een huisartsenpraktijk. Ervaring leert dat het inwerken vaak slechts één dagdeel in beslag neemt.

Snel reageren op werk via onze website & app

Via onze website en onze app kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Openstaande vaste vacatures

In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de meest recente openstaande vacatures voor basisartsen. Ons aanbod verandert continue, schrijf je daarom in en blijf altijd op de hoogte van de laatste vacatures in jouw buurt. Wanneer je als zelfstandig ondernemer gewend bent om te werken dan is dat ook mogelijk.

 

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkzoekenden

> Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.

> Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.

> Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.

> Snel reageren op werk via de app of de website.

> Persoonlijke service en contact.