Vind (junior) triagisten

Zoekt u als huisartsenpost op korte termijn versterking van uw pool van triagisten? Wij hebben al enkele jaren ervaring met het werven & opleiden van (junior) triagisten. Hiervoor beschikken wij over een groot en landelijk bestand van zowel gediplomeerde doktersassistenten en studenten geneeskunde.

Gediplomeerde doktersassistenten

Wij zijn zeer actief in het werven van (bijna) gediplomeerde doktersassistenten als invalkracht bij huisartspraktijken. Tussen deze groep zit vrij regelmatig een doktersassistent die ook de ambitie heeft om als triagist aan de slag te gaan vanwege het aantrekkelijke salaris, uitdagende werkzaamheden en flexibele diensten. Daarnaast hebben wij deze assistenten al leren kennen bij het dagwerk op praktijken en kunnen wij een goede inschatting maken van hun kwaliteiten. Wij helpen u graag met het werven, selecteren en eventueel opleiden van doktersassistenten.

Studenten geneeskunde

Door een toenemend te kort aan gediplomeerde triagisten leidt HuisartsenHulp de laatste jaren veel geneeskundestudenten op tot junior triagist. Wij hebben zeer goede ervaringen met de inzet van geneeskundestudenten als junior triagist. Ze leren snel, zijn enthousiast, leergierig en zeer betrouwbaar. Daarnaast is de inzet van geneeskundestudenten goedkoper dan triagisten.

De opleiding bestaat uit een uitgebreide werving en selectie ochtend waarbij wij geneeskundestudenten selecteren op basis van ervaring, beschikbaarheid en persoonlijkheid. Na deze ochtend gaan wij met de overgebleven geneeskundestudenten door met een e-learning en krijgen zij een dag lang theoretisch les van een ervaren trainer. Daarna gaan zij nog twee dagdelen aan de slag in de praktijk onder leiding van een ervaren trainier, waarbij zij leren werken met het NTS, computer en telefoonsysteem op een huisartsenpost. Na deze opleiding dient de geneeskundestudent nog 2 tot 5 diensten te worden ingewerkt alvorens hij/zij zelfstandig aan de slag kan gaan als junior triagist.

De afgelopen jaren hebben wij een kleine 100 geneeskundestudenten opgeleid en ingezet bij diverse huisartsenposten.

Wil u meer informatie over deze diensten voor huisartsenposten? Neemt u dan contact met ons op per email of telefoon.