Uw aanvraag is vrijblijvend, ‘geen oplossing, geen kosten'

Goed personeel vinden is voor veel huisartsenpraktijken en huisartsenposten blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Huisartsenhulp kent de uitdagingen, we hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring op dit gebied. Wij werven deskundig personeel voor zowel korte als langere periodes en dat tegen aantrekkelijke tarieven. Omdat we goed weten welke paden we moeten bewandelen lukt het ons vrijwel altijd om een goede match te vinden.

Daarnaast is ons motto: ‘geen oplossing, geen kosten’. Dit betekend dat een aanvraag geheel vrijblijvend is en daar dus nooit kosten aan zijn verbonden. U betaalt bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de invaller. Wanneer de invalperiode toch korter blijkt te zijn dan eerder overeengekomen, betaalt u alleen de gewerkte uren. Zo houden we het transparant en overzichtelijk.

0

Vanaf / per uur

0

Klantwaardering

0

Kandidaten

0

Klanten

HuisartsenHulp helpt, zoekt en bemiddelt.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken. Dus óók ‘s avonds en in het weekend. Omdat wij snel kunnen schakelen weten we vaak al binnen enkele uren of er voor u een geschikte kandidaat beschikbaar is.

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkgevers

Uitgelichte nieuws items

HuisartsenHulp @ Sendi

Maak kennis met Sendi, het platform voor het delen en opvragen van informatie. Met Sendi beschikt u over een effectief communicatiemiddel voor iedereen, terwijl u

Bekijk hier