Waar kunnen wij je mee helpen?

Over HuisartsenHulp

HuisartsenHulp is een initiatief van Brian Hickey en Midas Buddemeijer. Twee enthousiaste ondernemers met meer dan 14 jaar ervaring in de eerstelijnszorg. In een klein team met professionals uit zowel de huisartsenzorg als de uitzendwereld zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken van Huisartspraktijken en Huisartsenposten.

Wij bieden dé oplossing voor huisartsen

HuisartsenHulp is opgericht in 2009 met als doel innovatieve en laagdrempelige oplossingen te bedenken voor praktische problemen waar huisartsen mee te maken krijgen. Onze missie is om huisartsen te ontlasten van niet-medische werkzaamheden, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Wij leveren tijdelijk en vast personeel

HuisartsenHulp biedt tijdelijk en vast werk binnen de eerstelijns zorg (huisartspraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten). Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt! Ook als je maar voor één dag beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of je reageert op onze vacatures. Zelfs als je nog studeert dan kan je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel studenten geneeskunde als voor assistenten & POH in opleiding.

Ons team

"Al sinds mijn studieperiode vind ik het interessant om binnen kleine (ideële) organisaties de processen in kaart te brengen en deze verder te optimaliseren. Ik vind het leuk om te constateren dat ondanks de enorme groei die ons bedrijf doormaakt en de professionaliseringsslag die hierbij hoort, het in wezen nog steeds voelt als de kleine, efficiënte en doelgerichte onderneming waar HuisartsenHulp zijn oorsprong in vindt.”

BRIAN HICKEY

Directeur

"Na tijdens mijn studie enkele jaren te hebben gewerkt bij de Huisartsenposten Amsterdam ben ik 2003 gestart met het bemiddelen van waarnemend huisartsen onder de naam Waarnemers.nl. Sinds die tijd hou ik mij bezig met het bemiddelen van personeel in de 1e lijn, sinds 2009 onder de naam HuisartsenHulp. Ik vind het leuk en motiverend om praktische oplossingen te zoeken voor personele problemen in de eerste lijn. Daarnaast ben ik druk in mijn gezin als vader van drie kinderen en probeer ik ondertussen tijd te vinden om te kunnen squashen en lezen.”

MIDAS BUDDEMEIJER

Directeur

"Na een kleurrijke weg die mij langs beroepen als hovenier, gitaardocent, host bij een escaperoom, accountmanager en recruiter heeft gebracht ben ik in de lente van 2019 geland bij een prachtige locatie in hartje Amsterdam, waar ik het voorrecht heb om met een getalenteerd en enthousiast team huisartsenpraktijken door heel Nederland te voorzien van het juiste personeel! Het contact met mijn fantastische collegas, onze tevreden praktijken en het doorgeven van enthousiaste terugkoppelingen op onze invallers brengen een lach op mijn gezicht!”

WOUTER HORN

Senior Intercedent – Regio Midden
"Binnen Huisartsenhulp ondersteun ik de senior intercedenten met allerlei taken, mijn werkzaamheden zijn erg divers. Vooral het persoonlijke contact met de kandidaten en de praktijken geeft mij veel energie. Naast mijn werkzaamheden binnen het bedrijf vind ik het erg leuk om onder de mensen te zijn. Een dagje met vrienden naar de dierentuin sla ik dan ook niet over. Verder vind ik het erg leuk om te reizen. Ik zou nog graag veel van de wereld willen zien!”

NIKKI WIGGEMANSEN

Medior intercedent – Regio Zuid
"Bij HuisartsenHulp ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de regio’s Zuid-Holland, Zeeland en Limburg. Daarnaast houd ik mij bezig met alle taken rondom de opdrachten voor waarnemend huisartsen. Op het moment dat de oplossing voor een probleem niet voor handen ligt krijg ik energie om deze oplossing wel te vinden. In het weekend kan je me regelmatig op feesten achter de draaitafel vinden met vrienden. Ook ga ik graag uiteten of pak ik een terrasje met mijn vriendin.”

ERIK VAN DER MEER

Senior Intercedent – Regio Zuid
"Na 5 jaar ervaring in de hotelbranche, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, en die heb ik gevonden bij Huisartsenhulp. Bij Huisartsenhulp kan ik mij verder ontwikkelen als intercedent. Ik vind het persoonlijke contact met de klanten en kandidaten erg belangrijk en zal ook altijd mijn uiterste best doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen.”

NASTASIA SAJET

Junior intercedent – Regio Noord
"Ik ondersteun alle seniors binnen HuisartsenHulp en functioneer als een echte schakel voor de organisatie. Het contact met zowel zorgverleners als zorgvragers vind ik erg leuk. Het is elke dag weer een uitdaging om zoveel mogelijk (aan)vragen op te lossen! Ik ben opgenomen in een gezellig, enthousiast en hardwerkend team en kijk uit naar een fijne en leerzame tijd binnen dit fantastische team bij deze mooie organisatie!”

DOMINIQUE VOOGT

Junior Intercedent – Regio Midden
"Na jarenlang werkervaring opgedaan te hebben als doktersassistente, Triagist en later coördinerend Triagist ben ik in de rol van Accountmanager Huisartsenposten bij HuisartsenHulp gerold en wat is dit leuk! Ik ben de contactpersoon voor de Huisartsenposten maar ook voor de Junior Triagisten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat als je, je veilig en vertrouwd voelt je, je talenten volledig kan benutten, dit wil ik de Junior Triagisten dan ook echt meegeven.”

DEBBIE VERSPEEK-GEURTS

Accountmanager Huisartsenposten
"Sinds december 2021 ben ik bij HuisartsenHulp begonnen als senior intercedent. Dit vak is mij bekend, ik heb lange tijd in de branche gewerkt in allerlei verschillende rollen en wist daardoor meteen hoe leuk dit weer zou zijn.”

MARJO TEUNS-VERHOEVEN

Senior Intercedent – Regio Noord