Waar kunnen wij je mee helpen?

Over HuisartsenHulp

HuisartsenHulp is een initiatief van Brian Hickey en Midas Buddemeijer. Twee enthousiaste ondernemers met meer dan 15 jaar ervaring in de eerstelijnszorg. In een klein team met professionals uit zowel de huisartsenzorg als de uitzendwereld zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken van Huisartspraktijken en Huisartsenposten.

Wij bieden dé oplossing voor huisartsen

HuisartsenHulp is opgericht in 2009 met als doel innovatieve en laagdrempelige oplossingen te bedenken voor praktische problemen waar huisartsen mee te maken krijgen. Onze missie is om huisartsen te ontlasten van niet-medische werkzaamheden, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Wij leveren tijdelijk en vast personeel

HuisartsenHulp biedt tijdelijk en vast werk binnen de eerstelijns zorg (huisartspraktijken, gezondheidscentra & huisartsenposten). Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt! Ook als je maar voor één dag beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of je reageert op onze vacatures. Zelfs als je nog studeert dan kan je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel studenten geneeskunde als voor assistenten & POH in opleiding.

ONS TEAM

Midas Buddemeijer

MIDAS BUDDEMEIJER

Founder

Mijn doel is een positieve impact te hebben op zowel het team als de hele organisatie. Ik kijk optimistisch naar het leven en zie graag kansen en mogelijkheden. Met leuke mensen goede kwaliteit leveren, daar zet ik me elke dag voor in. Met mijn passie voor het vak en positieve instelling probeer ik elke dag zo veel mogelijk uit de dag te halen en bij te dragen aan een nog succesvoller HuisartsenHulp.

MARJO TEUNS

Operationeel Manager

Wouter Horn
Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij HuisartsenHulp. Tegenwoordig focus ik me op het verkennen van nieuwe kandidaat en klanttypes. Ik ontwikkel per project protocollen en draag deze na afronding over aan de regiomanagers. Zodoende zetten we innovatieve ideeën om in praktische oplossingen voor onze klanten en kandidaten.

WOUTER HORN

Business Development Manager

Bij HuisartsenHulp zorg ik dat al onze socials, de website en alle andere creatieve uitingen op en top geregeld zijn!

MELISSA BLAUWENDRAAD

Content Marketeer

Ik vervul de functie van administratief medewerker binnen Huisartsenhulp. Deze rol heb ik met succes bij meerdere bedrijven ingevuld en ben sinds 2023 met toewijding werkzaam bij HuisartsenHulp. Als uw eerste contactpersoon sta ik voor u klaar om u te woord te staan en u te ondersteunen bij al uw vragen.

LINDA SCHENK

Administratief medewerker

Britt de Backer
Sinds mei 2023 werk ik bij HuisartsenHulp als Intercedent, eerst in Zuid-Nederland en nu in Midden-Nederland. Voorafgaand werkte ik een jaar in het buitenland en zes jaar met plezier in de kinderopvang, waar ik de BSO en planning deed. Bij HuisartsenHulp geniet ik van mijn werk, het leuke team, en het helpen van werkzoekenden en praktijken.

BRITT DE BACKER

Intercedent – Regio Zuid

Sen Hoefs

SEN HOEFS

Intercedent – Regio Midden

Luna Gomez

LUNA GOMEZ

Intercedent – Regio Noord

Lorin van den Broek
Na mijn afstuderen heb ik voor HuisartsenHulp gewerkt en een jaar bij een praktijk in Santpoort-Noord. Daarna heb ik Hotel- & Eventmanagement gestudeerd om dit te combineren met mijn liefde voor de zorg. Met mijn expertise als doktersassistent, mijn persoonlijke benadering en mijn passie voor het verbinden van mensen, hoop ik veel voor onze huisartsenpraktijken en kandidaten te betekenen

LORIN VAN DEN BROEK

Intercedent – Regio Noord

Mirjam Mulder
Mijn drive is om mensen te helpen aan een baan waarin ze gelukkig zijn en met HuisartsenHulp onze maatschappelijke inzet te versterken. Persoonlijke ontwikkeling en teamgroei zijn voor mij essentieel. Ik krijg energie van persoonlijk contact en heb een grote passie voor kunst en cultuur.

MIRJAM MULDER

Intercedent – Regio Noord

STEFFI SCHUTTEVAER

Regiomanager Noord

Julia Bolk

JULIA BOLK

Intercedent – Regio Zuid