Vacatures voor waarnemend huisartsen

Wij helpen je bij het zoeken naar waarnemingen in de door jou opgegeven regio. Voor zowel ANW-diensten als dagwaarnemingen. HuisartsenHulp neemt de bemiddeling tussen jou en de verkopende huisarts geheel over. Je inschrijving is altijd gratis en vrijblijvend, je betaalt geen bemiddelingskosten over aangenomen werk. Wij factureren onze bemiddelingskosten (4,5% van het waarneemtarief) aan de verkopende praktijk bij een succesvolle bemiddeling.

Werk vinden via de website en app

Snel een nieuwe baan vinden als waarnemend huisarts? Reageer dan nu eenvoudig via onze app of de website.

We hebben een ruim aanbod aan vacatures voor waarnemend huisarts door heel Nederland. Wil je op de hoogte blijven van vacature-updates en snel kunnen reageren dan kan dat via de app of onze website. De “huisartsenhulp” app, download je eenvoudig via de app store of middels onderstaande button.

Facturatie

Als ondernemer is het belangrijk om voldoende opdrachtgevers te hebben. Wanneer je werk aanneemt via onze website dan werk je altijd direct voor de opdrachtgever. Na afloop van een waarneming bevestig je via onze website je gewerkte uren en kan je reiskosten opgeven. Hierna wordt automatisch een factuur namens jou verstuurd naar de opdrachtgever.

 

De voordelen van HuisartsenHulp

Voor werkzoekenden