Waar kunnen wij je mee helpen?

HuisartsenHulp tarieven

HuisartsenHulp hanteert altijd het principe: ‘geen oplossing, geen kosten’. Dit betekent dat aan uw aanvraag nooit kosten zijn verbonden. De aanvraag is geheel vrijblijvend tot het moment dat de invaller aan het werk gaat. Pas dan gelden de onderstaande tarieven.

Tarieven waarnemend huisartsen

De verkopend huisarts kan zelf aangeven voor welk uurtarief de waarneming wordt aangeboden. Ons systeem factureert na afloop van de waarneming namens de waarnemer direct aan de verkopend huisarts. Indien gewenst, adviseren wij u graag bij het bepalen van de hoogte van het uurtarief.

De bemiddelingsfee bedraagt 4,5% van het waarneemtarief (inclusief 21% BTW). Dit bedrag dient als vergoeding voor een succesvolle bemiddeling en wordt door HuisartsenHulp apart gefactureerd aan de verkopend huisarts.

Overige tarieven

Bij inval van een praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige of doktersassistent betaalt u alleen voor de gewerkte uren en de eventuele reiskosten van de kandidaat. De tarieven zijn een indicatie, wij kijken ook naar de werkzaamheden, de leeftijd en werkervaring.

Functie Uurtarief* (per 1-6-2021)
Student geneeskunde € 31,14
Basisarts (als assistent) € 35,79
Doktersassistent Vanaf € 31,14**
POH-S Vanaf € 40,99**
Praktijkmanager &
Arts-assistent
Vanaf € 43,50**

*Exclusief 21% BTW en evt reiskosten
** Op basis van de inschaling van de kandidaat, geldt niet voor ZZP-ers

Vaste vacatures/overname kandidaten (DA & POH-S)

Wij kunnen u ook helpen wanneer u op zoek bent naar een vaste collega of wanneer u een van onze inval doktersassistenten of praktijkondersteuners wil overnemen. Hiervoor vragen wij dat de kandidaat vanaf het moment van aangeven wordt ingehuurd op uitzendbasis (2 maanden voor een doktersassistent en 3 maanden voor een POH-S). Na afloop van deze periode rekenen wij nog een eenmalige overname fee van €1000,- indien u besluit de kandidaat daadwerkelijk in dienst te nemen. Let op, overname van een kandidaat is altijd in overleg, het zou kunnen dat de kandidaat al meer via ons is ingepland. Zonder onze expliciete schriftelijke toestemming is overname niet toegestaan.

Neem voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.