Cookies

HuisartsenHulp maakt gebruik van cookies om u een betere website te kunnen bieden.

Instellingen

HuisartsenHulp

Ik zoek werk als ...

Waarnemend huisarts
Praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige
Doktersassistenten & triagist
Student geneeskunde
Basisarts

Waarnemend huisartsen

Wij helpen je bij het zoeken naar waarnemingen in de door jou opgegeven regio. Voor zowel ANW-diensten als dagwaarnemingen. HuisartsenHulp neemt de bemiddeling tussen jou en de verkopende huisarts geheel over. Je inschrijving is altijd gratis en vrijblijvend, je betaalt geen bemiddelingskosten over aangenomen werk. Wij factureren onze bemiddelingskosten (4,5% van het waarneemtarief) aan de verkopende praktijk bij een succesvolle bemiddeling.

Schrijf je direct vrijblijvend in

Gemakkelijk reageren via onze website en app

Via onze website en onze app kan je direct het aanbod van werk bij jou in de buurt inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Wanneer je reageert op een dienstwaarneming dan wordt deze direct bevestigd. In geval van een praktijkwaarneming word je automatisch voorgesteld aan de praktijkhouder en hoor je zo snel mogelijk terug of de waarneming doorgaat.

Screenshot mobiele app

Facturatie

Als ondernemer is het belangrijk om voldoende opdrachtgevers te hebben. Wanneer je werk aanneemt via onze website dan werk je altijd direct voor de opdrachtgever. Na afloop van een waarneming bevestig je via onze website je gewerkte uren en kan je reiskosten opgeven. Hierna wordt automatisch een factuur namens jou verstuurd naar de opdrachtgever.

Schrijf je direct vrijblijvend in

De voordelen van HuisartsenHulp

  • Geheel vrijblijvend inschrijving
  • Gebruik kosteloos voor waarnemers
  • Snel en makkelijk werk vinden via onze website en app
  • Direct werken voor praktijkhouders
  • Automatische opmaak en verzenden van waarneemfactuur
  • Persoonlijke bemiddeling.