Nieuwe Functionaliteit website!

Wij hebben onlangs een nieuwe functionaliteit live gezet waarbij de huisartsenpraktijken de beschikbaarheid van kandidaten kunnen inzien die eerder op de praktijk hebben gewerkt.

De huisartsenpraktijk krijgt de mogelijkheid om de kandidaten zelf voor de aangegeven beschikbare dag(en) uit te nodigen. De praktijk kan gemakkelijk de uitnodiging via het dashboard versturen. Indien de betreffende kandidaat akkoord gaat met deze uitnodiging om te werken voor bepaalde data, wordt deze dag(en) direct ingeboekt zonder tussenkomt van een HuisartsenHulp medewerker.

Door deze nieuwe functionaliteit kan de praktijk makkelijker kandidaten benaderen die eerder bij de praktijk hebben gewerkt. Handig om te weten dat de dagen alleen worden ingeboekt na akkoord van de kandidaat.

Voor de kandidaten zijn de uitnodigingen zichtbaar op het dashboard.

Om deze functionaliteit goed te laten werken is het van belang dat de beschikbaarheid up to date is ingevuld. De beschikbaarheid is in te vullen via de volgende link: https://app.huisartsenhulp.nl/kandidaat/mijn-agenda

Vragen of opmerkingen over deze nieuwe functionaliteit? Wij horen het graag! Stuur gerust een mail naar info@huisartsenhulp.nl

Groet, Team HuisartsenHulp

HuisartsenHulp @ Sendi

Maak kennis met Sendi, het platform voor het delen en opvragen van informatie. Met Sendi beschikt u over een effectief communicatiemiddel voor iedereen, terwijl u

Bekijk hier