Extra werken tijdens de kerstvakantie?

De kerstperiode staat weer voor de deur. Hierdoor hebben wij ontzettend veel aanvragen open staan. Wij doen ons uiterste best om hier zoveel mogelijk assistenten in te zetten. Echter zijn er momenteel nog veel van onze assistenten en geneeskunde studenten werkzaam bij de GGD. Hierdoor wordt het voor ons nog lastiger om de drukke kerstperiode periode helemaal in te vullen. Wij doen wat we kunnen en hopen op je begrip!

Voor kandidaten is het daarom van belang om je beschikbaarheid aan te geven. Kan jij tijdens de kerstvakantie wat extra werken en de praktijken ondersteunen? Zorg dan dat jij je beschikbaarheid goed hebt bijgewerkt. Wij willen je graag inzetten, daarom zou het kunnen zijn dat wij je gaan bellen als jij je beschikbaarheid niet hebt aangegeven. Wij vinden het ook vervelend als we ongelegen bellen, vandaar de vraag of je je beschikbaarheid goed wilt bijhouden, zo helpen we elkaar! Via deze link kan je je beschikbaarheid snel en makkelijk aanpassen!

HuisartsenHulp @ Sendi

Maak kennis met Sendi, het platform voor het delen en opvragen van informatie. Met Sendi beschikt u over een effectief communicatiemiddel voor iedereen, terwijl u

Bekijk hier