Wachttijd? Geef dit aan!

Zit jij in jouw wachttijd en zou jij graag deze periode willen invullen met zinvol werk? Via onze website geef je dit gemakkelijk aan op jouw profiel met één druk op de knop. Op deze manier worden wij hiervan op de hoogte gebracht en zullen wij jou z.s.m. benaderen. Wij kijken graag met jou mee en bespreken tijdens een telefonisch gesprek jouw voorkeuren. Bij Huisartsenhulp kan je flexibel en vast werken als inval doktersassistent(e) bij een huisartsenpraktijk bij jou in de omgeving (wij werven landelijk personeel). Tijdens jouw wachttijd kan jij bij verschillende praktijken werken, maar als het jouw voorkeur heeft om bij één vaste praktijk te werken dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor.

Door een tekort aan doktersassistenten binnen de huisartsenzorg zijn steeds meer huisartsenpraktijken op zoek naar geneeskundestudenten die langdurig de praktijken willen ondersteunen. Je houdt je voornamelijk bezig met de telefonische triage, jij schat aan de telefoon de urgentie in. Ook bieden veel praktijken de mogelijkheid om jou kleine medische handelingen aan te leren, denk hierbij aan: bloeddruk meten, oren uitspuiten, CRP-metingen, uitstrijkje, bloedafname, wratten aanstippen etc.

Je kan ingezet worden bij een solo, duo praktijk of een gezondheidscentrum. Wij zoeken graag met jou mee voor een passende werkplek. Op ons platform staan veel vacatures open, maar mocht dit niet hetgeen zijn waarnaar je op zoek bent, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken uiteraard graag met je mee!

HuisartsenHulp @ Sendi

Maak kennis met Sendi, het platform voor het delen en opvragen van informatie. Met Sendi beschikt u over een effectief communicatiemiddel voor iedereen, terwijl u

Bekijk hier